ADHD en Autisme centrum Westfriesland

Corona Nieuws (per 30-09-2020)

Per heden zullen wij de face-to-face contacten gaan beperken.

Dit betekent het volgende:

Nieuwe intakes die door ons worden ingepland, zullen face-to-face worden afgenomen. Mocht dit anders worden, dan zullen wij telefonisch contact met u opnemen.

Medicatiespreekuren worden telefonisch gedaan. U wordt gebeld door de arts. Instellen op medicatie: face-to-face.

Alle behandelingen van uw kind en ouderbegeleiding vinden plaats na overleg met de behandelaar. Hij/zij zal met u bespreken of de afspraak telefonisch (of via beeldbellen) of face-to-face plaatsvindt.

Alle onderzoeken van kinderen vinden plaats op locatie van het ADHD centrum (psychologisch onderzoek, IQ-onderzoek, Psychiatrisch Onderzoek)

De ADI-R met ouders wordt via beeldbellen met u afgenomen.

Indien u een face-to-face contact heeft, wilt u zich dan aan de volgende maatregelen houden:

Indien u of uw kind klachten heeft die bij Corona zouden passen, blijf dan thuis. Bij een reguliere afspraak, kan deze door de behandelaar telefonisch worden gedaan.

Kom met maximaal 2 personen (dus uw kind en 1 ouder).

Bij binnenkomst graag uw handen en die van uw kind desinfecteren.

Kom niet te vroeg en wacht niet te lang in de wachtkamer. Als u moet wachten op uw kind, vanwege een onderzoek of afspraak, vragen wij u om uw kind te brengen en op te halen en niet in de wachtkamer te wachten.

Bij enige twijfel wordt u verzocht om het ADHD Centrum te bellen op telefoon nummer 0229-577600. Bij geen gehoor dan kunt u de voicemail inspreken.  

Voor vragen kunt u ons bereiken op 0229-577600 of via de mail op  info@adhd-hoorn.nl   Wij streven ernaar u (spoedig) te woord te kunnen staan, maar mocht u niet meteen antwoord krijgen op uw vraag, wacht u dan rustig af tot wij contact met u opnemen.