Kristel de Jong

Kristel de Jong
GZ-psycholoog

Mijn naam is Kristel de Jong, sinds oktober 2016 werkzaam als GZ-psycholoog bij het ADHD en Autisme Centrum Westfriesland. Vóór mijn huidige baan heb ik ervaring opgedaan bij grotere instellingen voor kinder- en jeugdpsychiatrie, zoals Curium-LUMC en Triversum. Daar werkte ik voornamelijk met kinderen met communicatieve/auditieve beperkingen en kinderen met een verstandelijke beperking. De overstap naar een kleinere, persoonlijke werksetting bevalt mij goed. 
Ik hou me op het werk bezig met diagnostiek, behandeling en begeleiding. Als u uw kind bij ons aanmeldt, ben ik vaak degene die u aan de lijn krijgt voor de telefonische screening. Ook doe ik de ADOS (autisme observatie) en intelligentie-onderzoek bij uw kind. Daarnaast ben ik EMDR-therapeut en Cogmed Coach. Zeer diverse werkzaamheden dus! Steeds met als doel uw kind beter te begrijpen en een stukje op weg te helpen. 
Verder ben ik getrouwd en moeder van twee dochters. Mijn vrije tijd breng ik het liefste door met mijn gezin, familie en vrienden. Thuis op de bank film kijken of samen er op uit. Lekker eten hoort daar altijd bij! Ik probeer ook regelmatig te sporten en doe een poging om de gitaar onder de knie te krijgen. Als er tijd overblijft, lees ik graag een goed boek of ben ik creatief bezig met mijn meiden. 

Terug naar overzicht